Skip to content

On the Lake - Boat Party

REGULAMENT
La acest concurs participa doar cei care au domiciliul in judetul NEAMT, au achizitionat abonament la editia “Conquest the Island” din acest an a festivalului Young Island si au peste 16 ani!
Tombola de selectare a celor 20 de castigatori va avea loc duminica 9 iunie in Shopping City Mall din Piatra-Neamt;
Young Boat Party se va desfasura pe lacul Bicaz in data de 14 iunie, imbarcarea se face la ora 17.00 si va dura aproximativ 3 ore;
Pentru a intra in vibe, recuzita si primul cocktail vor fi din partea casei!😀
Distractia este asigurata de Dj Horatiu si Dj Vraciu, prezenti si anul acesta pe scenele Young Island Festival;
Bauturile alcoolice si racoritoare se pot servi doar de la barul vasului si in mod responsabil!
Important!
Minorii vor transmite pana la data imbarcarii acordul parental semnat de catre unul din parinti/tutore (descarca aici formular Acord Parental);
Pe intreaga perioada a croazierii, participantii sunt obligati sa respecte regulile prezentate de catre personalul vasului; Young Island nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele accidente sau neplaceri survenite in urma nerespectarii acestora!
Nerespectarea prezentului regulament poate atrage acostarea vasului, debarcarea persoanelor in cauza si aplicarea sanctiunilor care se impun.

14 IUNIE
Debarcader Bicaz

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
ACORD GDPR
Îmi exprim consimțământul pentru prelucrarea datelor personale incluse în acest formular, în scopul unei colaborări până la retragerea consimțământului meu, în conformitate cu normele aplicabile. Am fost informat de faptul ca îmi pot retrage consimțământul trimițând o cerere la adresa office@youngisland.ro.